vet inte vad jag tycker

SF Bio: Klart för fjärde Bournefilmen

Klart för fjärde Bournefilmen

Bourne återvänder i en ny film. Det är nu klart sedan Matt Damon och regissören Paul Greengrass båda har skrivit på för en fjärde del, enligt Variety.

The Bourne ultimatum har blivit den största succén hittills i serien med 442,8 miljoner dollar, alltså drygt 2,9 miljarder kronor, i intäkter. Den belönades också med tre Oscars, för bästa klippning, ljud och ljudklippning, där svenske Per Hallberg var med. Men samtidigt såg det ut som om den minneslösa superagenten äntligen fått svaren på alla frågorna kring sin bakgrund och därmed fört trilogin till ett avslut. Både Matt Damon och Greengrass, som regisserat de två senaste filmerna, har också varit osäkra på ytterligare ett äventyr då de ansåg att hela historien om agenten Bourne egentligen har berättats i de tre första filmerna. De har dock sagt villkoret att de gör ytterligare en film är om den andre är med. Och nu verkar det bli verklighet. Enligt Variety har båda skrivit på för en fjärde film. När filmen kan bli klar är osäkert eftersom de båda har ett fullspäckat schema. De arbetar just nu tillsammans i Green zone, en filmatisering av Washington Post-reportern Rajiv Chandrasekarans upplevelser innanför den så kallade gröna zonen i Bagdad.

 


frågor jag vill att ni svarar på

vad ska de stå på din gravsten?

är du lycklig?

vad vill du göra som du inte gör idag?

vad skulle du vilja ha för superkraft?

tror du på spöken/andar?

va är de pinsammaste du gjort eller vart med om?

jobbar lite

har under några veckor planterat lökar 2 dagar i veckan men nu är det färdigt.
men jag är inte 100% arbetslös ÄN.
 jag kör ut blommor till till folk vars anhöriga av en eller annan anledning tycler
att dom behöver.
det roligasta med de jobbet är mottagarnas reaktion vissa vet om att dom ska få blommor blirglada och jag får en liten 10 a.
andra blir nästan arga specielt om blommorna är till någon annan i huset än dom som öppnar dörren.
avundsjuka kanske?


till er som lyssnar för mycket

Det var en gong en grupp med grodor, i den gruppen fans individer av alla åldrar, mitt i kolonin fanns ett stort berg som ingen av dom kunnat bestiga, en dag bestämde en grupp av unga grodor sig för att dom skulle bestiga berget, dom vuxna och äldre grodorna sa hela tiden: det där klarar ni aldrig, ni kommer ramla ner och skada er, ni är verkligen inte gjorda för det där.

 

Men grodorna ville ändå försöka så tidige en morgon började dom bestiga berget. Under hela färden fick dom höra.

”sluta upp med det där” ”ni klarar det aldrig” ”ge upp nu och kom ner” ”sluta vara så naiva” en efter en av grodorna gav upp eller föll ner tills det bara var en kvar, och hur mycket de andra en skrek åt henne att ge upp så gav hon sig inte och till sist nådde hon toppen.

 

Det visade sig senare att hon var döv och inte hade hört vad alla sa och därför viste hon inte att hon inte kunde klara det.

 

Tro inte på folk som försöker hindra dig, lyssna på dom, men tro dom inte.


RSS 2.0